Contact

B.J. Visser Sierbestrating, Zand & Grind
Hendoweg 8 Dokkum (Friesland)
Tel. 0519–221527
E-mail: info@bjvisser.nl
Kvk nr. 01083302
Btw nr. 819430080B01

Openingstijden

Geopend iedere werkdag van 7.30 – 17.30 uur
Zaterdags van 8.00 – 14.00 uur

Voor het afhalen van producten kunt u kosteloos een aanhanger lenen. U wordt geladen bij ons met een kleine shovel (+€2,50). Op afspraak is het mogelijk om ‘s avonds materialen te halen

Over ons

Wij zijn een klein bedrijf met korte lijnen, goed op elkaar ingespeeld zodat we de klus goed en snel kunnen klaren. Omdat we al tientallen jaren in deze branche opereren kunt u vertrouwen op specialisme en een hoog service niveau.

Sinds 2017 is het complete machine- en wagenpark vernieuwd, alle machines en wagens voldoen aan de hoogste milieueisen. De keuze om het gehele wagenpark (van rupskraan tot shovel) te vernieuwen is ontstaan door de vraag naar een duurzame werkwijze. Natuurlijk spelen wij hier graag op in.

Grondwerk door B.J. Visser in Dokkum
Bert-Jan Visser, eigenaar en is hoofdzakelijk machinist op de rupskraan, maar ook kunt u hem tegenkomen op de vrachtwagen. Bert-jan komt ook bij u langs om vrijblijvend offertes te maken van uw plannen.
Suzanna Visser, echtgenote van Bert-jan en mede eigenaar. Zij bediend de shovel en heftruck op het erf, zodat u altijd langs kan komen om uw materialen op te halen, ze is gespecialiseerd in het geven van advies over de bestratingsmaterialen zodat u de juiste keuzes kan maken.
Roel Visser, vrachtwagen chauffeur, bezorgd de materialen bij de klanten en transporteert de machines naar de werkplek , indien nodig is hij mee als grondwerker.
Gooitzen Wiersma is onze bestratings specialist, hij komt graag bij u langs op uw bestrating correct aan te leggen

Neem contact op voor een afspraak bij u thuis