B.J. Visser Sierbestrating, Zand & Grind

Een bedrijf met korte lijnen

Wij zijn een klein bedrijf met korte lijnen, we zijn goed op elkaar ingespeeld waardoor we goed en snel “de klus” kunnen klaren. Omdat we al tientallen jaren in deze branche opereren kunt u vertrouwen op specialisme en een hoog service niveau;

Sinds 2017 hebben we het complete machine- en wagenpark vernieuwd zodat alle machines en wagens voldoen aan de hoogste milieueisen. De keuze om het gehele wagenpark (van rupskraan tot shovel) te vernieuwen is ontstaan door de vraag naar een duurzame werkwijze en natuurlijk spelen wij hier graag op in.

Wie zijn wij?

Bert-Jan Visser, eigenaar en is hoofdzakelijk machinist op de rupskraan, maar ook kunt u hem tegenkomen op de vrachtwagen. Bert-jan komt ook bij u langs om vrijblijvend offertes te maken van uw plannen.

Suzanna Visser, echtgenote van Bert-jan en mede eigenaar, Zij bediend de shovel en heftruck op het erf, zodat u altijd langs kan komen om uw materialen op te halen, ze is gespecialiseerd in het geven van advies over de bestratingsmaterialen zodat u de juiste keuzes kan maken.

Roel Visser, vrachtwagen chauffeur, bezorgd de materialen bij de klanten en transporteert de machines naar de werkplek , indien nodig is hij mee als grondwerker.

Gooitzen Wiersma is onze bestratings specialist, hij komt graag bij u langs op uw bestrating correct aan te leggen

We staan altijd graag klaar voor onze klanten, we denken graag mee over de beslissingen die moeten worden genomen en voorzien u graag van de juiste productinformatie. U bent altijd welkom!